Povsod je lepo, a doma je najlepše.

Slovenski pregovor

NAŠA ZGODBA


V zgodbi mizarstva Lampret ustvarjata Nejc in Zvone, mojstra lesa z več kot 30-letno tradicijo. Zgodba mizarstva Lampret se je začela kot srčna vizija Zvoneta, mojstra, ki je s svojim strastnim navdušenjem za les ustvaril temelje kakovostnega in estetsko dovršenega mizarstva. Njegovo znanje in veščine so v zadnjih desetletjih plemenitile številne domove in prostor.

Pred nekaj leti se je Zvonetu pridružil sin Nejc, ki je svoje sveže ideje in sodoben pristop združil s tradicijo. Skupaj tvorita dinamično ekipo, ki združuje bogate izkušnje z inovacijami, ustvarjalnostjo in natančnostjo. Njun cilj je izpolniti vaše želje in pričakovanja ter vaš dom obogatiti z edinstvenimi in kakovostnimi izdelki.

V mizarstvu Lampret verjamemo, da vsak kos pohištva pripoveduje svojo zgodbo. Naša dela so več kot le kos lesa – so rezultat predanosti, znanja in umetniškega navdiha. Vsak projekt, ki ga izdelamo, je skrbno oblikovan in ročno izdelan, pri čemer se osredotočamo na detajle in uporabo najkakovostnejših materialov.

Prepustite nam svoje sanje o popolnem domu, in ustvarili bomo pohištvo, ki bo odražalo vašo osebnost in izpolnilo vaša pričakovanja.

INSTAGRAM